top of page

"Unveiling"amb Spanish Brass & Joseph Alessi diumenge, 29 de gener 2023 a les 19 h a l' Auditori EG
https://auditorienricgranados.cat/programacio/unveiling-spanish-brass-joseph-alessi/

Spanish Brass és un quintet de metall valencià fundat l'any 1989 i un dels més consolidats a nivell internacional format pels músics: Carlos Benetó Grau (trompeta), Juanjo Serna Salvador (trompeta), Manuel Pérez Ortega (trompa), Indalecio Bonet Manrique (trombó) i Sergio Finca Quirós (tuba).

El grup ha obtingut prestigiosos premis dins de la seva modalitat, com el Primer Premi del 6è Concurs Internacional per a Quintets de Metalls “Ville de Narbonne” ; 1er Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana; el Premi Espai Ter de Música de Torroella de Montgrí; quatre Premis Carles Santos atorgats per l' Institut Valencià de Cultura i el Premi Nacional de Música, entre altres incomptables reconeixements.

Aquest diumenge, 29 de gener 2023 a les 19 h, el grup de cambra Spanish Brass oferirà un concert amb Joseph Alessi (Detroit, Míchigan, 1959) , trombonista solista de la Filharmònica de Nova York i un dels concertistes més reconeguts a l' actualitat, a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, on interpretaran repertori del projecte "Unveiling" (descobriment o revelació) que ha unit el quintet Spanish Brass amb Joseph Alessi dalt de l’escenari. Alessi va conèixer el grup Spanish Brass en una gira del quintet pels Estats Units i des de llavors ha anat compartint amb ells experiències musicals fins aconseguir reunir a Unveiling els temes d' aquest programa que tenim la sort d' escoltar i veure a Lleida patrocinat per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Programa

Circus Jordi Griso Alabart Barandat Amparo Edo Diálogos inmencionables* Juanjo Colomer Asturias Isaac Albéniz (arr. M. Santos) Farruca Manuel de Falla (arr. P. Llorens) Unveiling* Frederic Talgon (estrena absoluta) Oblivion Astor Piazzolla (arr. Thierry Caens) Libertango Astor Piazzolla (arr. Thierry Caens) Vals pour Michel* Thierry Caens Mediterráneo Joan Manuel Serrat (arr. R. Cardo) Sidewinder Lee Morgan (arr. J. Santandreu) Bulería pa Spanish Brass Trad. (arr. A. Rapa)

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page