top of page

"Unveiling"amb Spanish Brass & Joseph Alessi diumenge, 29 de gener 2023 a les 19 h a l' Auditori EG
https://auditorienricgranados.cat/programacio/unveiling-spanish-brass-joseph-alessi/

Spanish Brass és un quintet de metall valencià fundat l'any 1989 i un dels més consolidats a nivell internacional format pels músics: Carlos Benetó Grau (trompeta), Juanjo Serna Salvador (trompeta), Manuel Pérez Ortega (trompa), Indalecio Bonet Manrique (trombó) i Sergio Finca Quirós (tuba).

El grup ha obtingut prestigiosos premis dins de la seva modalitat, com el Primer Premi del 6è Concurs Internacional per a Quintets de Metalls “Ville de Narbonne” ; 1er Premi Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana; el Premi Espai Ter de Música de Torroella de Montgrí; quatre Premis Carles Santos atorgats per l' Institut Valencià de Cultura i el Premi Nacional de Música, entre altres incomptables reconeixements.

Aquest diumenge, 29 de gener 2023 a les 19 h, el grup de cambra Spanish Brass oferirà un concert amb Joseph Alessi (Detroit, Míchigan, 1959) , trombonista solista de la Filharmònica de Nova York i un dels concertistes més reconeguts a l' actualitat, a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, on interpretaran repertori del projecte "Unveiling" (descobriment o revelació) que ha unit el quintet Spanish Brass amb Joseph Alessi dalt de l’escenari. Alessi va conèixer el grup Spanish Brass en una gira del quintet pels Estats Units i des de llavors ha anat compartint amb ells experiències musicals fins aconseguir reunir a Unveiling els temes d' aquest programa que tenim la sort d' escoltar i veure a Lleida patrocinat per la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

Programa

Circus Jordi Griso Alabart Barandat Amparo Edo Diálogos inmencionables* Juanjo Colomer Asturias Isaac Albéniz (arr. M. Santos) Farruca Manuel de Falla (arr. P. Llorens) Unveiling* Frederic Talgon (estrena absoluta) Oblivion Astor Piazzolla (arr. Thierry Caens) Libertango Astor Piazzolla (arr. Thierry Caens) Vals pour Michel* Thierry Caens Mediterráneo Joan Manuel Serrat (arr. R. Cardo) Sidewinder Lee Morgan (arr. J. Santandreu) Bulería pa Spanish Brass Trad. (arr. A. Rapa)

bottom of page