top of page

"Tot recordant Nino Bravo: 50è Aniversari", Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, 12 novembre 2023https://auditorienricgranados.cat/programacio/nino-bravo-banda-simfonica-unio-musical-de-lleida/

Diumenge, dia 12 de novembre de 2023 a les 19:00 h, a l' Auditori Enric Granados de Lleida, té lloc el concert de la Banda Unió Musical de Lleida (BSUM de Lleida) en homenatge al cantant Nino Bravo, "Tot recordant Nino Bravo", en motiu del 50è aniversari de la seva mort, sota la direcció del professor Esteve Espinosa i amb la participació del cantant Serafín Zubiri .

La Banda BSUM de Lleida ja va celebrar un homenatge a la figura de Nino Bravo a l' any 2015. Ara, i coincidint amb el 50è aniversari de la seva mort, tornen a proposar l' homenatge, aquesta vegada amb la participació del cantant Serafín Zubiri ( Pamplona, 1964). L’aportació musical de Luis Manuel Ferri Llopis (1944-1973), internacionalment conegut com a Nino Bravo, ha estat immensa i el seu llegat continua vigent. Les grans cançons que van signar per a ell autors com Manuel Alejandro, Augusto Algueró o Pablo Herrero y José Luis Armenteros han perdurat. La BSUM de Lleida interpretarà, amb arranjaments fidels, una selecció prou completa d’aquell magnífic repertori: Te quiero, te quiero, Un beso y una flor, Libre, Noelia, Mis noches sin ti, Cartas amarillas i moltes altres. Un concert ple d' emoció.

bottom of page