Tortosa, capital de la comarca del Baix Ebre, és Capital de la Cultura Catalana 2021https://www.tortosaturisme.cat/capital-de-la-cultura-catalana-2021/

http://www.ccc.cat/

Fent una mica de repàs, l' any 2019 la ciutat de Cervera va ser Capital de la Cultura Catalana. Aquest any passat, el 2020, ho va ser la vila de El Vendrell. I aquest any, 2021, la capitalitat de la nostra cultura se celebra a la ciutat de Tortosa, capital de la comarca del Baix Ebre.

La Capital de la Cultura Catalana, des del 2004, s'adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior.

Per tant, aquest any 2021 tenim una gran ocasió per visitar la ciutat de Tortosa, gaudir de la seva oferta turística, celebrar alguns dels actes culturals que la ciutat ens ha preparat i aprendre d’una cultura amplia i diversa. És una bona idea descobrir-la, ja sigui a través d' un espectacle, en un restaurant, en una exposició, en un concert o participant en un recorregut turístic pels carrers, edificis històrics , amb el seu interès i caràcter particulars.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...