top of page

Simfonia"La patètica"de Tchaikovsky.Orquestra Simfònica del Vallès. Dia 9 octubre a les 19h a Lleida
https://auditorienricgranados.cat/es/programacio/la-patetica-de-txaikovski-orquestra-simfonica-del-valles/

Diumenge, 9 d'octubre del 2022 a les 19:00 h, a l' Auditori Enric Granados de Lleida, l' Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Xavier Puig (Cervera, 1973) ens ofereix un gran programa en el qual destaca la cèlebre Simfonia número 6, o "Patètica", estrenada a Sant Petersburg l' any 1893, pocs dies abans de la mort del seu autor, el grandiós músic rus Piotr Ilitx Txaikovski ( Vótkinsk, Rússia, 1840-Sant Petersburg, 1893), per tant no és estrany que sigui considerada, també per la seva especial atmosfera, com el testament musical del compositor.

El concert tindrà entre els seus atractius l' actuació del jove pianista italià Elia Cecino ( Treviso, Itàlia, 2001), flamant guanyador del Concurs Ricard Viñes 2021, que ens oferirà la seva interpretació de l'exigent Concert per a piano i orquestra número 1 de Txaikovski.

El programa compta també amb Postludi , una obra estrena del compositor i pianista català Ferran Cruixent (Barcelona, 23 de juliol de 1976).


Programa Concert per a piano i orquestra núm. 1 PI Txaikovski Postludi F. Cruixent Simfonia núm. 6, “Patètica” PI Txaikovski

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page