Pedro Pardo Trios. OSVA Ensemble. Dijous, 4 novembre 2021 a l' Auditori EG de Lleidahttps://auditorienricgranados.cat/programacio/pedro-pardo-trios/

Dijous, 4 de novembre de 2021, a les 20:00 , a la Sala 2 de l' Auditori Enric Granados de Lleida, tindrà lloc el concert de OSVA ENSEMBLE: Pedro Pardo, piano; Laia Pujolassos, violí; Ferran Bardolet, cello; Irene Mas, soprano.

Al Programa del concert hi veiem el Trio de Pedro Pardo, en aquest cas, el primer per a violí, violoncel i piano, i quatre cançons amb lletres basades en poemes de la Victoria de los Ángeles amb música de Pedro Pardo.

Victoria de los Ángeles (Barcelona, 1923- 2005) va ser una soprano i una de les cantants d' òpera més reconegudes arreu durant la segona meitat del segle XX, especialment per la seva activitat en els anys cinquanta i seixanta, el període més brillant de la seva carrera, i per ser fins al final de la seva vida i encara avui dia una referència mundial del Lied, un format on la música i el text es relacionen com la veu i el piano. Ara, el proper dijous 4 de novembre, els solistes de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles, Laia Pujolassos i Ferran Bardolet, juntament amb la soprano Irene Mas Salom interpretaran les quatre cançons que en Pedro Pardo va compondre sobre poemes de la insigne cantant.


Programa Trio P. Pardo Quatre cançons V. de los Ángeles / P. Pardo

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...