“Nit transfigurada” a l’Auditori Municipal Enric Granados divendres, 22 d’octubre 2021, a les 20 h.https://auditorienricgranados.cat/es/programacio/nit-transfigurada/

El sextet de corda LleidArt ENSEMBLE format en aquesta ocasió per Christian Torres, violín I, Ariadna Gabarrell, violín II, Josep Bracero, viola I, Miquel Córdoba, viola II, Irma Bau, violonchelo I, Nicolás Cobo , violonchelo II ens presenten el seu programa sota el títol de "Nit Transfigurada", ja que es tracta d' un repertori de dues obres construït a partir de la transformació. La primera obra Fuga del ángel (Bach – Piazzolla Project) és per a quartet de corda. Es tracta d' un arranjament especial de Eckart Runge, Friedemann Weigle i Artemis Quartet on es mostra un univers dens i potent mitjançant el qual es viatja de la música de J. S. Bach a la d' Astor Piazzolla. Una metamorfosi musical constant del barroc al tango.

La segona peça que completa el programa es la Nit transfigurada Op. 4 , un sextet de cordes en un moviment del compositor austríac Arnold Schönberg de 1899, considerat com la seva primera obra important . L' obra està inspirada en el poema homònim de Richard Dehmel, com també en el primer moment en qual el compositor va conèixer la noia que va ser la seva esposa: Mathilde von Zemlinsky. La Nit transfigurada es una obra que parla de l' amor sense condicions.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...