MUD'22, Festival de Músiques Disperses,els dies 17, 18 i 19 de març 2022 a diversos espais de Lleidahttps://musiquesdisperses.com/

https://www.teleponent.cat/la-15a-edicio-del-mud-programa-nou-concerts-en-diferents-espais-de-lleida-entre-el-17-el-19-de-marc/

Aquest cap de setmana té lloc a Lleida, a diversos espais, la 15 edició del MUD'22, Festival de Músiques Disperses, festival pioner de neo-folk a l’Estat, organitzat per l’Ajuntament de Lleida i amb la direcció artística de Guerssen, fundador del festival.

El dipòsit del Pla de l’Aigua, l’església de Sant Martí, el Teatre Municipal de l’Escorxador, la botiga-cerveseria Grans Records, el centre d’art La Panera, a més del ja tradicional Cafè del Teatre , per posar en valor el Centre Històric com a eix vertebrador de la cultura a Lleida, acolliran els nou concerts programats del MUD entre el 17 i el 19 de març 2022.

El certamen comptarà amb les actuacions de Ferran Palau, Juli Bustamante i Clara Viñals, Kit Sebastian, Tarta Relena, Joanne Robertson, Xavier Baró, Jon Collin, Arnau Obiols, Verde Prato, Dofí Malalt, Ubaldo i Death is Not The End (Luke Owen).

El MUD manté en l’edició del 2022 el bon criteri estilístic genuí d’aquest esdeveniment que s’inspira en l’eslògan de ‘open-minded folk’. Amb aquesta premissa, tots els artistes mantenen un vincle amb la música d’arrel, ja sigui des d’una perspectiva més clàssica, però sempre pensant en la disrupció, l’experimentació i el pensament contemporani. A més, el certamen aposta per la paritat de gènere en la programació i la meitat dels artistes que hi actuaran són dones, i també per al talent lleidatà (Dofí Malalt, Clara Viñals, Xavier Baró).

Kit Sebastian i Death is Not The End debutaran per primera vegada a l’estat espanyol amb el seu concert al MUD. Així mateix, i de forma excepcional, la lleidatana Clara Viñals farà un concert inèdit fins ara conjuntament amb Juli Bustamante. De la seva banda, Ferran Palau presentarà de forma exclusiva a Lleida el seu darrer disc ‘Joia’ que fins ara només ha presentat al Palau de la Música i que serà una de les poques oportunitats de gaudir-ne en directe. Cal remarcar també que el lleidatà Arnau Sabaté, col·laborador amb Guerssen des de fa anys, i amb una llarga trajectòria professional vinculada a la indústria de la música (Primavera Sound, Jägermeister, Discogs, exdirector artístic pel cicle MP7 del CCCB) pren en aquesta edició el relleu a Antoni Gorgues com a director artístic del MUD.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...