La violinista Midori actua amb l'OMC a Lleida el 25 d'abril 2021 a l' Auditori Enric Granados
https://auditorienricgranados.cat/programacio/midori-ocm-orquestra-simfonica-camera-musicae/

L' Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM), dirigida per Tomàs Grau, ha convidat la destacada violinista d' origen japonès Midori (Osaka, Japó, 1971) per interpretar el Concert per a violí de Johannes Brahms (Hamburg, 1833-Viena, 1897) , estrenada el 1879, de grans dificultats tècniques, fins al punt que es diu que el famós violinista Pablo Sarasate va anomenar aquesta obra com "el concert contra el violí". I l’Obertura-Fantasia de Romeu i Julieta , obra de 1880, d' un jove Piotr Ilitx Txaikovski (Votkinsk, Rússia, 1840 - San Petersburg, 1893) .

El gran concert té lloc a l' Auditori Enric Granados de Lleida, diumenge 25 d' abril 2021 a les 19 hores.

Midori (Osaka, Japó, 1971) és, resumint, una artista, activista i educadora visionària. Treballadora inesgotable, aporta una innovació dinàmica i una visió expressiva que l’ha convertit en una destacada violinista en tots els àmbits, com a intèrpret i com reconeguda ambaixadora cultural mundial i educadora musical.

Ha actuat amb les principals orquestres, com les simfòniques de Londres, Chicago, Boston i San Francisco, o les filharmòniques de Berlín, Viena, Nova York, Los Angeles, Sant Petersburg i Txeca, la Sinfonieorchester des Bayerischen Rundfunks i l’orquestra de cambra Mahler. Tot un esdeveniment musical per a la ciutat de Lleida.


Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...