top of page

La Primera Simfonia d’Edward Elgar amb l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell el 12 de febrer 2023
https://auditorienricgranados.cat/programacio/la-primera-simfonia-dedward-elgar-orquestra-simfonica-julia-carbonell-de-les-terres-de-lleida/

El diumenge, 12 de febrer de 2023 a les 19:00 h, tindrà lloc el concert de l' Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l' Acadèmia OJC 2023, dirigits per Alfons Reverté.

L´OJC, en la temporada de tancament de la celebració del seu 20è aniversari, us presenta un dels grans monuments simfònics de la música anglesa, la Primera Simfonia, per a gran orquestra, d’ Edward Elgar (Worcestershire, 1857- 1934). El llegat musical d' Elgar és principalment orquestral, però també va escriure obres concertants i música de cambra. La Simfonia núm. 1 que ens ofereix l' OJC va ser un èxit des del primer moment i va ser interpretada més de cent vegades l'any de la seua estrena, el 1908. Es pot dir que és una obra en la qual l' orquestra viu el seu màxim esplendor, encara que les obres d' Edward Elgar no sempre van van ser compreses i rebudes pel públic britànic amb la mateixa acceptació.

Programa

Simfonia núm. 1 Op. 55 Edward Elgar Andante Nobilmente e semplice — Allegro Allegro molto Adagio Lento — Allegro

bottom of page