top of page

La Passió de Cervera torna aquest 2022, el diumenge 27 de març i els dies 3, 9,15, 24 i 30 d'abril.(Foto: Jordi Prat)

http://lapassiodecervera.com/

http://granteatrecervera.cat/programacio/

https://www.turismecervera.cat/agenda/la-passio-de-cervera-11/

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-1605-cat-la_passin_de_cervera.htm

Són més de 500 anys d' història els que té La passió de Cervera, una de les més antigues de Catalunya, que després de dos anys d' aturada forçosa a causa de la pandèmia, torna amb força coincidint amb part del temps de Quaresma i Setmana Santa 2022 oferint un total de 6 representacions. És una tradició ben arrelada a Cervera, amb actors/actrius i personal necessari perquè una obra funcioni i en puguem gaudir. També és una bona ocasió per visitar Cervera, la capital de La Segarra, envoltada per un privilegiat entorn natural en plena primavera, participar en una visita guiada per la ciutat a través del web de Turisme de Cervera, dinar en un dels seus restaurants i participar en aquesta tradició multisecular. Mireu-ho com vulgueu, però és una gran proposta. Apunteu les 6 dates de les representacions. Seran:

1- Diumenge 27 de març.

2- Diumenge 3 d' abril a les 10:00 h.

3- Dissabte 9 d' abril a les 16:00 h.

4- Divendres 15 d' abril (Divendres Sant) a les 16:00 h.

5- Diumenge 24 d' abril a les 10:00 h.

6- Dissabte 30 d'abril a les 16:00 h.

Les entrades , individuals o en grup, també les podreu adquirir online a través dels webs del Teatre de la Passió o de l' oficina de Turisme de Cervera.

Ens podem preguntar què pot oferir-nos La Passió de Cervera, a part de la tradició? Veiem que passen els anys, els segles, però tot i el progrés, el ser humà no canvia tant i, potser per això, La Passió, basada en el Nou Testament amb Jesús com a protagonista, no perd la seva actualitat. L' obra, any rere any, ens permet comprovar que les relacions humanes, en molts aspectes, tampoc han evolucionat tant com pot semblar: la violència, la corrupció del poder, la temuda força de les persones humils, el penediment, buscar culpables o condemnar a mort un innocent per motius foscos, emmascarar la veritat, són fets que no ens resulten tan estranys. Més enllà de la transcendència religiosa de l' obra, hi podrem identificar alguns trets de la nostra cultura, dels nostres costums, o el significat de tantes obres d’art que admirem als museus. Ens veiem a La Passió de Cervera!

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page