La 5a Simfonia de Beethoven amb Giulio Marazia. Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleidahttps://auditorienricgranados.cat/programacio/la-5a-simfonia-de-beethoven-amb-giulio-marazia/

El diumenge, 28 de novembre de 2021 a les 19:00 h, l' Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida dirigida en aquesta ocasió pel director d' orquestra italià, Giulio Marazia, ens ofereix un concert amb un programa de luxe.

Programa: El Barber de Sevilla, obertura G. Rossini Simfonia Núm. 2, en Re Major M. Clementi Simfonia Núm. 5, en do menor, op. 67 L. Van Beethoven

El director italià Giulio Marazia (Pagani, Salerno-Itàlia, 1983) , va començar els seus estudis musicals als 8 anys. Músic d' una gran formació en piano i altres instruments, llicenciat en Didàctica de la Música, Composició i Direcció d' Orquestra a diversos conservatoris italians de música. Ha perfeccionat els seus estudis de composició i direcció d' orquestra amb mestres prestigiosos del seu país, com Ivan Fedele, Alfonso Vitale, Ciro Visco, Nicola Hansalick Samale, Piero Bellugi, Vittorio Parisi i Paolo Arrivabeni. Ha estat alumne destacat del il·lustre mestre Gianluigi Gelmetti, de la prestigiosa Acadèmia Musical Chigiana de Siena, on des del 2011, va resultar guanyador d'un important beca d' estudis.

El diumenge, 28 de novembre, dirigirà l' OJC de les Terres de Lleida amb la 5a de Beethoven. Giulio Marazia ens aproparà també a la literatura orquestral italiana. Ho farà de la mà d’una de les obertures més famoses de Giacomo Rossini, la d´El Barber de Sevilla, i de la 2a sinfonia de Muzio Clementi (Roma, 1752- Evesham , Regne Unit, 1832) , contemporani de Beethoven, conegut també per tots els pianistes per les seves sonates i sonatines compostes per a aquest instrument.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...