"L'arbre refranyer": refranys, dites populars i el "Mil-en-branca", per jugar, aprendre i compartirhttps://cordill.cat/productes/joc/larbre-refranyer-mil-en-branca-2/

Ara que ens preocupa el futur de la nostra llengua, saber com la podem conèixer i utilitzar en el nostre dia a dia, tenim a l' abast aquest llibre divertit i didàctic, amarat de la saviesa popular que, des de moltes generacions enrere, ens han transmès els refranys, les dites populars, les frases fetes o, fins i tot, les frases cèlebres, algunes locucions llatines, rodolins, cantarelles, embarbussaments, alguns més coneguts que altres, ordenats per temes i graus de dificultat.

Tot això resumit és "L' arbre refranyer", llibre-joc de la col·lecció de cordill.cat per conèixer els refranys, endevinar-los juntament amb les sentències més populars. El llibre us proposa diverses maneres de jugar-hi, tant per parelles com en grup, a veure qui completa més aviat la plantilla de l' "arbre refranyer" que trobareu dins el llibre.

Ja sabeu que el refrany ve de l' experiència i del pensament dels nostres avantpassats. Ens connecta amb els padrins i padrines que en saben tants i així no els deixem "fora de joc". Hi ha refranys per a tots els gustos, de tots els temes, molts són seriosos, altres humorístics, irònics, i fins i tot n' hi ha de vulgars, o masclistes, és clar. Un refrany no és una cosa científica i exacta. De vegades afirmen una cosa i altres diuen el contrari. Bé, hi ha contradiccions. Nosaltres també en tenim, o n' hem tingut alguna vegada. Sigui com sigui, valdrà la pena conèixer aquest llegat, aquest tresor de més de 4.000 refranys de la llengua catalana.

Més idees: és un llibre ideal per regalar, sempre hi ha un motiu. A més podeu descarregar gratuïtament el joc Milenbranca i fer partides en línia per a dispositius Android o Apple.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...