top of page

L' agrupació de Pessebristes de Lleida convoca la 88 edició del Concurs de Pessebres del Nadal 2022http://www.pessebristeslleida.com/

Ja tenim aquí les festes de Nadal i l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet pública la convocatòria de la 88 edició del Concurs de Pessebres i la 47 del Concurs Infantil i Juvenil. Podeu llegir les BASES amb tot detall a la seva pròpia web http://www.pessebristeslleida.com

Segons aquestes BASES, els concursants podran inscriure el seu pessebre en un dels 10 GRUPS següents: 1- Mestres Pessebristes

2- Diorames

3- Familiars tradicionals

4- Familiars artístics

5- Esglésies

6- Entitats

7- Centres d’Ensenyament

8- Aparadors

9- Originals i

10- Playmòbil (aquest darrer és tota una novetat d' aquest Nadal 2022, donada la proliferació de pessebres fets amb figures de Pleymòbil).

Les inscripcions al Concurs poden formalitzar-se mitjançant la pàgina web de l’Agrupació: www.pessebristeslleida.com o bé a l’adreça electrònica pessebristeslleida@gmail.com. També personalment a l’Oficina de Turisme de Lleida (C/ Major 31).

El termini d’inscripcions finalitzarà el dijous 23 de desembre, a excepció feta del grup Centres d’Ensenyament, que ho farà el divendres 16 de desembre.

L’Agrupació ha convocat alhora el XLVII Concurs Infantil i Juvenil de Pessebres, amb 5 categories:

1- Cicle Inicial (primer i segon de primària)

2- Cicle Mitjà (tercer i quart de primària)

3- Cicle Superior (cinquè i sisè de primària)

4- ESO

5- Categoria especial Diorames.

S’atorgaran tres primers premis per cada categoria i tres premis especials atorgats per la Paeria, la Diputació i la mateixa Agrupació; així com els accèssits i mencions que el Jurat cregui adients.

Els concursants hauran de presentar els seus pessebres el dimarts 20 de desembre, de 5 a 7 de la tarda, a la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d'Aragó N. 10), on seran qualificats pel Jurat. Tots els pessebres quedaran exposats en aquest espai fins el 5 de gener.

bottom of page