top of page

Jazz Tardor, la Mostra Internacional de Jazz de Lleida, comença el 4 de novembre 2023 a l'Auditori


https://www.jazztardor.cat/


Jazz Tardor, és la Mostra Internacional de Jazz de Lleida. Se celebra anualment durant el mes de novembre i aquest any 2023 és especialíssim per a la Mostra ja que compleix 30 anys i això mereix una celebració!

Naturalment, darrere queda molta història. Tot va començar a la mítica Sala Europa que hi va haver al carrer Ballester amb la colla dels "Amics del Jazz" de Lleida, que van fer possible les actuacions de primeríssimes figures del Jazz com Cedar Walton, Lee Konitz, Teddy Edwards, Tete Montoliu, Wild Bill Davis i molts altres però el jazz i la vida continuen i afortunadament encara avui podem comptar amb el festival Jazztardor intentant portar a Lleida el bo i millor de la música de jazz.

Per a més informacions, consulteu la web de la Mostra https://www.jazztardor.cat/ , hi trobareu tota la programació que han preparat per a aquesta ocasió tan especial, que combina els grans noms del moment amb les figures emergents del jazz. La inauguració oficial de la Mostra, amb el primer concert, tindrà lloc el dia 4 de novembre 2023 a l' Auditori Enric Granados de Lleida però la programació compta amb concerts i esdeveniments a diferents escenaris de la ciutat, cosa que converteix Lleida en un important punt de referència de la música jazz. No ens ho podem perdre!

bottom of page