top of page

Igualada, capital de la comarca de l' Anoia, és Capital de la Cultura Catalana 2022


https://www.igualadaccc2022.cat/

http://www.ccc.cat/

Fent una mica de repàs, l' any 2020 la ciutat de El Vendrell va ser Capital de la Cultura Catalana. Aquest any passat, el 2021, ho va ser la vila de Tortosa. I aquest any, 2022, la capitalitat de la nostra cultura se celebra a la ciutat d' Igualada, capital de la comarca de l' Anoia, que s'estén a l'esquerra del riu Anoia en el curs mitjà.

La Capital de la Cultura Catalana, des del 2004, s'adreça a tot el domini lingüístic i cultural català. Té com a objectius els de contribuir a ampliar la difusió, l'ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior.

Per tant, aquest any 2022 tenim una gran ocasió per visitar la ciutat d' Igualada, gaudir de la seva oferta turística, celebrar alguns dels actes culturals que la ciutat ens ha preparat i aprendre d’una cultura amplia i diversa. És una bona idea descobrir-la, ja sigui a través d' un espectacle, en un restaurant, en una exposició, en un concert o participant en un recorregut turístic pels carrers, edificis històrics , amb el seu interès i caràcter particulars.


Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page