Fira Agrària de Sant Miquel amb Euro Fruit 2021: del 30 de setembre al diumenge, 3 d' octubre 2021
https://www.ccma.cat/324/sant-miquel-de-lleida-reunira-290-expositors-i-sera-la-primera-gran-fira-presencial-a-catalunya-des-de-la-pandemia/noticia/3120150/

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-1232-cat-fira_agrnria_de_sant_miquel_i_saln_eurofruit_de_lleida.htm

http://www.festes.org/articles.php?id=373

Als pavellons de la Fira de Lleida, des del 30 de setembre al 3 d' octubre 2021, se celebra la 67a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, el primer gran certamen firal que se celebra en format presencial a Catalunya des de l'inici de la pandèmia, amb les corresponent mesures sanitàries. La Fira ja és una tradició a la ciutat de Lleida i, afortunadament, continua sent la trobada de referència per a les primeres marques del sector agrari a nivell estatal, i un punt de trobada per a professionals, fabricants i agricultors. Aquest any, la fira reunirà 290 expositors, xifra similar a edicions anteriors. En el marc del certamen es faran més d'una cinquantena d'activitats paral·leles entre jornades, conferències, reunions professionals o demostracions.


La qualitat, la innovació i l’experiència acrediten la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida com a fira agrària d’interès, tant a nivell espanyol com europeu.


Els sectors representants en ambdós esdeveniments són els tractors, la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

Tots i totes tenim un motiu o altre per trobar-nos a la Fira de Sant Miquel.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...