top of page

"Fem Banda" XVIII Festival Internacional de Bandes de música de Lleida del 30 de juny al 2 de juliolhttps://www.fembanda.com/index.php

https://www.paeria.cat/ca/actualitat/agenda/fem-banda-xviii-festival-internacional-de-bandes-de-musica-de-lleida

La XVIII edició del Festival Internacional de Bandes de música de Lleida convertirà la ciutat i diverses poblacions veïnes en un escenari musical excepcional del 30 de juny al 2 de juliol de 2023.


El Festival és un certamen que pretén atansar el màxim de públic als concerts a l’aire lliure amb les bandes de música originàries de Malta, Portugal, França, Illes Balears i Catalunya que ens visiten aquest estiu: en total es podran escoltar un total de 10 concerts, distribuïts en 3 dies i en 10 espais d'actuació diferents. Tots els actes són d'entrada gratuïta. La Banda Municipal de Lleida a l’Auditori Enric Granados, organitzadora del festival, és una banda de més de cent cinquanta músics que interpretaran un Concert en majúscules com a colofó al 18è Festival Internacional de Bandes de Música de Lleida.

El Festival es repartirà per les poblacions d’Alcoletge, Almacelles, Benavent de Segrià, Les Borges Blanques, Castelldans, Torrebesses i Torres de Segre. Cal destacar que les administracions públiques i diverses empreses han donat el seu suport i han fet possible una vegada més aquest certamen.

bottom of page