top of page

"Faraó rei d' Egipte", exposició a CosmoCaixa de Lleida del 30 de març al 23 de juliol 2023https://caixaforum.org/ca/lleida/p/farao-rei-d-egipte_a86592326

No us podeu perdre aquesta interessant exposició, "Faraó, rei d' Egipte". És gratuïta, organitzada per CosmoCaixa, que podreu visitar a Lleida a l' edifici de l' antic "cine Viñes", al cèntric carrer Blondel. Només caldrà que entreu a la pàgina web que veieu a l' inici d' aquest text, informar-vos dels horaris i fer la reserva.

Es tracta d' una exposició a Lleida d' objectes d' una col·lecció procedent del British Museum de Londres través dels quals s' analitzen els ideals, com es concebia el poder, el simbolisme, la ideologia dels Faraons de l' antic Egipte i com era la realitat de la vida en aquell temps i aquell territori. També a través de la web de CosmoCaixa, podeu sol·licitar una visita comentada o participar en diverses activitats organitzades al voltant de l' exposició. Tenim temps fins al 23 de juliol de 2023 però no esperarem tant a gaudir d' aquesta novetat tant interessant.


bottom of page