Emília Rovira: presentació del disc "Amor i ràbia". Auditori de Lleida, 19 de juny 2021 a les 20 hhttps://auditorienricgranados.cat/programacio/amor-i-rabia/

El dissabte, 19 de juny de 2021 a les 20:00 h, la cantautora Emília Rovira Alegre presenta a la Sala 1 de l' Auditori Enric Granados el seu disc Amor i ràbia.

Estarà acompanyada per Eduard Iniesta, músic convidat (guitarres i bouzouki); Miquel Àngel Cordero, contrabaix i baix elèctric; Àlex Tenas, bateria i percussió; Josep Maria Bossa, teclats i guitarres; Anaïs Clemente, clarinet i Jaume Sanchis, saxo.

És el seu àlbum de debut com a cantautora en un concert molt especial amb músics de primer nivell i convidats d’honor. El títol del treball, Amor i ràbia, ja ens avança que al disc trobarem cançons escrites des de la indignació però també cançons d’amor. Els temes que desperten la ràbia de l’artista són la violència sexual masclista, la crisi dels refugiats o l’existència de preses i presos polítics. La cantautora, que en el disc ha musicat poemes del seu pare, l’escriptor Pere Rovira, ens mostra per primera vegada les seves pròpies lletres i el seu vessant més íntim i personal.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...