top of page

Els dies 11 i 12 de juny de 2022 Almenar celebra el XXVIè Mercat Medieval: no us el perdeu!

https://www.catalunya.com/mercat-medieval-dalmenar-1-1-483572?language=ca

https://surtdecasa.cat/ponent/agenda/2022/xxvi-mercat-medieval-dalmenar/191885

https://almenar.cat/

Organitzat per l' Ajuntament de la vila d' Almenar, el Mercat Medieval d' Almenar arriba aquest cap de setmana, els dies 11 i 12 de junt del 2022, a la 26a edició, que aviat està dit. Són ja una colla d' anys on hem vist de tot. Però la vida i el Mercat Medieval d' Almenar continuen i és una de les manifestacions populars més esperada.

Cada segon cap de setmana del mes de juny, la vila desplega una àmplia programació d'activitats per a totes les edats que culmina amb un sopar popular.

Aquesta festa va començar a celebrar-se l'any 1997 amb motiu del 850è aniversari de la concessió de la Carta de Població per part del comte Ramon Berenguer IV. Els veïns d'Almenar són els primers impulsors/res d' aquesta festa on podreu assistir a representacions teatrals que tenen lloc en diferents punts de la població, amb escenificació i vestuari d'acord amb l'època. Nombrosos grups de músics amb instruments i repertori medieval recorren els carrers convidant a la participació.

Com ja és costum, tots els assistents, petits i grans, podran gaudir amb totes les demostracions d'oficis, els tallers, exposicions i activitats que es duran a terme durant el cap de setmana. Totes les activitats són lliures i gratuïtes.

Aquest cap de setmana, teniu una cita al Mercat Medieval d' Almenar.


Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page