Els dies 12 i 13 de juny de 2021 Almenar recupera el Mercat Medieval i rep milers de visitantshttps://almenar.cat/municipi/festes-i-fires/mercat-medieval-1/triptic-medieval

Fent click a aquest enllaç obtindreu el tríptic elaborat en ocasió de la XXV edició del Mercat Medieval d' Almenar, que conté el sempre interessant apunt històric de l' historiador almenarenc, Josep Forns i Bardají.

https://almenar.cat/municipi/festes-i-fires/mercat-medieval-1

https://www.segre.com/noticies/guia/2021/06/13/almenar_recupera_mercat_medieval_rep_000_visitants_primer_dia_137717_1111.html

Després d'haver estat cancel·lat el 2020 per causa de la pandèmia, aquest any 2021, torna a celebrar-se el Mercat Medieval, organitzat per l' Ajuntament d' Almenar, una festa que aquest any arriba a la XXV edició. L' any passat va haver de ser substituït per una cercavila que els veïns van haver de veure des dels balcons. Ara han pogut tornar a celebrar el Mercat ja emblemàtic a peu de carrer, amb milers de visitants, com ja era costum en aquesta manifestació que recorda els orígens medievals de la vila d' Almenar.

Com ha informat la premsa lleidatana, l’ Ajuntament estima que unes 3.000 persones han recorregut al llarg de la jornada de dissabte el recinte del Mercat, amb la superfície augmentada per tal d' evitar aglomeracions, juntament amb les mesures actuals de precaució per evitar el risc de contagi de coronavirus.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...