El festival ANIMAC, del 25 de febrer al 7 de març 2021, celebra els 25 anyshttp://www.animac.cat/

ANIMAC, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya se celebra a Lleida del 25 de febrer fins al 7 de març 2021. És imprescindible que consulteu directament la pàgina http://www.animac.cat/ per obtenir tot tipus d' informacions sobre el festival d' enguany, que compleix 25 anys, o fer qualsevol pas, com inscriure's, comprar entrades o seguir en detall tots els seus múltiples aspectes i esdeveniments.

Animac ha estat possible des de l' aportació del veterà periodista, productor, guionista, director i escriptor català, Carles Porta (Vila-sana, 1963), que està desenvolupant la seva carrera professional en diferents àmbits del món de la comunicació. El 2005 Carles Porta va crear la productora audiovisual Antàrtida Produccions que ha fet programes com Picalletres o Bocamoll, nombrosos reportatges, la pel·lícula Segon Origen, el projecte pòstum del director Bigas Luna, entre molts altres projectes interessants.

L'èxit actual del programa Crims (2019-2020) tant a Catalunya Ràdio com a TV3, ha tornat a posar de manifest l'acceptació i l'entusiasme de l'audiència per la manera pròxima d'explicar històries de Carles Porta. En cadascun dels casos reals de la versió televisiva de Crims, hi ha l'estil narratiu i el segell de Porta, que dirigeix, narra i introdueix els espectadors en els laberints de cada història. També ha publicat amb La Campana el llibre “Crims amb Carles Porta”. Realment, els "Crims" basats en històries reals, com el famós crim de Tor, Tor: tretze cases i tres morts, han estat fruit de grans treballs de recerca, però també li han proporcionat una popularitat indiscutible i grans èxits de vendes.

És també destacable pel seu gran mèrit la participació de l' alumnat d' Il·lustració de l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida en el festival de cine Animac des de sempre. Felicitats!

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...