El Cicle de Nadal 2021 de l' Agrupació de pessebristes de Lleida ha començat un any més ple d' Actes
http://www.pessebristeslleida.com/

Lleida té la sort de comptar amb l' Agrupació de Pessebristes, que any rere any, vesteix el Nadal d' alegria i color. Vesteix Lleida de Nadal. El dissabte, 18 de desembre 2021, al Saló de Plens de la Paeria a les 7 de la tarda, s' ha iniciat el Cicle de Nadal 2021 a Lleida, organitzat conjuntament per l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i la Paeria . Enguany el Pregó de Nadal 2021 ha anat a càrrec del president de l’Associació d’Amics de la Seu Vella de Lleida, Joan R. González, amb títol: “Del solstici d’hivern al Nadal del carrer del General”.

L' Acte ha estat presidit per l' alcalde, senyor Miquel Pueyo, regidors i altres autoritats, com la directora general de Cultura Popular, Adelaida Moya; el bisbe de Lleida, Salvador Giménez, i Jordi Curcó, president de l' Agrupació de Pessebristes.

Després del Pregó, la part musical ha estat a càrrec de l’Orfeó Terrall de les Borges Blanques, dirigit per Lluïsa Piñero, que ha ofert una selecció de Nadales amb la interpretació del Cant de la Sibil.la i del poema nadalenc “Alegra’t terra escollida!!!”, de Joan Bellmunt, escriptor i poeta de les Garrigues.

A la web de l' Agrupació podeu consultar tot el Programa d' Actes d' enguany, fins al 16 de gener de 2022, quan tindrà lloc l' acte de cloenda del Cicle de Nadal a la Seu Vella de Lleida.

Bon Nadal des de Lleida!

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...