El 9 de gener 2022, les BSO de Disney amb la Franz Schubert Filharmonia a l' Auditori Enric Granadoshttps://auditorienricgranados.cat/programacio/bsodisneyfranzschubert/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=arts-que-atreuen_101

El diumenge, 9 de gener de 2022 a les 19:00 h , a la Sala 1 de l' Auditori Enric Granados de Lleida, viu en directe aquest concert simfònic extraordinari de temes de Frozen, el Rei Lleó, Aladdin, la Bella i la Bestia, Coco i altres, interpretats pels cantants Judith Tobella, soprano principal a Disney In Concert, Nerea Rodríguez, la soprano escollida per interpretar el primer himne de Princeses Disney, Manu Pilas, la veu tenor del ‘Bella Ciao’ de la Casa de Papel, i el baríton Germán de la Riva .El mestre especialista en bandes sonores, Marc Timón, serà l’encarregat de dirigir aquest concert tan especial amb les millors cançons de Disney.

Walt Disney tenia un do especial per convertir la música en protagonista principal de les seves pel·lícules. Des dels anys trenta hem sentit cantar la Blancaneus, la Bella dorment, en Mowgli i l’os Baloo, la Sireneta, l’espavilat Aladdin, el Rei Lleó, les joguines de Toy Story, els companys d’Hèrcules a l’Olimp, l’heroïna Mulan a la Xina imperial o la princesa Frozen i el seu inseparable Olaf. La llista de premis Oscar obtinguts per les cançons de Disney supera la dotzena, des de Pinotxo l’any 1940 fins a Coco el 2017, passant per Mary Poppins, La Bella i la Bèstia, Tarzan, Monstres S.A. i moltes de les que hem esmentat. Sens dubte, aquest concert té molts motius per resultar entranyable i amb la qualitat musical que l' Auditori Enric Granados de Lleida ens ofereix sempre, i ara especialment per celebrar el primer concert de l' any.


Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...