El 21 de juny, amb l'inici de l'estiu, celebrem el Dia de la Música.https://www.paeria.cat/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=35237&PaginaAnterior=/cat/index.asp

https://www.femturisme.cat/ca/agenda/21-de-juny-dia-mundial-de-la-musica

La primera edició del Dia de la Música o Festa de la Música es va celebrar a França el 1982, essent Ministre de Cultura el senyor Jack Lang. Va ser l' inici d' una festa avui internacional, que es va introduir en principi a través de les ambaixades franceses al món. Avui dia ja se celebra a un centenar de països on la música és, cada vegada més, objecte d' estudi a totes les edats i activitat cultural per a tots els públics. El Dia de la Música és una gran ocasió per difondre tots els gèneres musicals, amb l'objectiu de popularitzar la pràctica musical i familiaritzar tots els joves i adults de totes les condicions socials a través de les diferents expressions musicals. L'aire lliure es converteix en el seu millor camp d'acció: els carrers, les places, els parcs i els jardins o els patis dels edificis públics.

A la ciutat de Lleida, la Paeria ha tingut molt present aquesta festa, que es va avançar al dissabte, dia 19 de juny, amb activitats musicals durant tot el dia, per tal de aconseguir una major participació de públic.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...