top of page

Dia 5 de juny 2022: Dia Mundial del Medi Ambient
https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/

https://setmananatura.cat/2022/#!/llistat

El dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) establert per l' Assemblea General de les Nacions Unides el 15 de desembre de 1972. Ja fa uns quants anys d' això, quantes coses havien de canviar encara!

En un món cada vegada més urbà, les ciutats tenen una gran responsabilitat a l’hora d’aconseguir un desenvolupament més sostenible que permeti satisfer les necessitats de les generacions actuals sense causar més danys a les generacions futures. El repte lluny de fer-se planer, sembla complicar-se cada vegada més, malgrat que la conscienciació i implicació a nivell popular a través de les experiències de recuperació, conservació i coneixement d’espais naturals, iniciatives de mobilitat sostenible, bones pràctiques de foment del consum sostenible i del reciclatge, accions de gestió participativa d’horts urbans, etc. són a l' ordre del dia i donen una resposta positiva a un món amenaçat per una contaminació que sembla no tenir fi.

Agafar consciència, tenir objectius clars, és importantíssim , a més d' adoptar iniciatives favorables per a la recuperació del planeta amb el recolzament dels organismes oficials amb poder per aplicar programes beneficiosos per al futur de tots i totes.

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page