Dia 5 de gener 2022 a les 19 h: Cavalcada de Reis a Almenarhttps://almenar.cat/municipi/galeria-multimedia/2019/cavalcada-de-reis

A Almenar, el dia 5 de gener 2022 a partir de les 19h, no hi pot faltar la tradicional Cavalcada de Reis.

Aquesta és una nit d' il·lusió per als més petits però, sobretot!, per als més grans. O no? Tot i que aquest any continua sent complicat, els Reis d'Orient arribaran puntuals al nostre poble, i d'una manera igualment màgica! Primer de tot, abans de sortir a veure la Cavalcada, cal preparar-se i pensar bé els desitjos que els demanem, no fos cas que es complissin de veritat! Pensem-ho bé abans !!

Malgrat els inconvenients dels darrers temps per motius sanitaris, els nens i nenes d' Almenar podran veure els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar en persona, com tota la vida! i s' han de portar bé, o molt bé, fins al darrer moment si no volen trobar un tros de carbó per premi.

Els pares de la nostra generació - anys 80-90- ja sabíem el que havíem de fer perquè els Reis sabessin que havien de parar en una casa, nosaltres deixàvem una sabata o sabatilla per cada membre de la família al balcó, al pati o a la finestra. I, com que la nit sempre sol ser molt llarga, pensàvem que els Reis i els seus camells havien de tenir set i gana, per això els deixàvem una galleda amb aigua per als camells i torrons, neules i tres copes de cava, conyac o moscatell per als Reis, com a agraïment. Sempre ens va funcionar. Ara, els pares joves potser ho fan d' una altra manera. Amb els mòbils tot canvia... però l' important és que els Reis continuïn venint i, sobretot!, que quedin contents i no enxampin cap virus dels nostres!

L' Ajuntament d' Almenar ja ha fet la seva part, molt bé! Ja han informat a les xarxes socials que la Cavalcada recorrerà els següents carrers:

Fèlix de los Ríos, Arc Iris, Baixada del Calvari, Escoles, Carretera (direcció Pl. 11 de Setembre), Espadós, Pau Casals, Carretera en direcció al Parc Màgic, on arribaran Ses Majestats. Déu n´hi do!

Després, els Reis ja podran anar a repartir els regals a totes les cases, com ha de ser.

BONA NIT DE REIS! A TOTHOM, PETITS I GRANS!

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...