top of page

Convocats el 39è Premi d’assaig Josep Vallverdú i el 27è Premi de poesia Màrius Torres 2022https://cultura.paeria.cat/arxius/literatura/BasesPremisliteraris202239PremidassaigJosepVallverdi27PremidepoesiaMriusTorres.pdf (Bases Premis Literaris Vallverdú d' assaig i Màrius Torres de poesia 2022)

https://cultura.paeria.cat/literatura/premis-literaris/premis-literaris

L’Ajuntament de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida obren fins al 16 de setembre del 2022 el termini per presentar treballs per optar al 39è Premi d’assaig Josep Vallverdú i al 27è Premi de poesia Màrius Torres.

El Premi Josep Vallverdú es convoca per a assaigs de tema lliure, escrits en llengua catalana i en qualsevol de les modalitats del gènere: assaig literari, sociològic, científic, biogràfic, filosòfic...

Pel que fa al Premi Màrius Torres, s’obre a poemaris de tema lliure en llengua catalana. Els originals hauran de ser inèdits i no han d’estar pendents de cap veredicte ni guardonats en altres certàmens literaris, totalment o parcialment.

Tots dos premis compten amb jurats formats per intel·lectuals de primera línia del nostre país, com podreu comprovar i el veredicte dels jurats dels dos certàmens convocats anualment es farà públic el divendres 18 de novembre de 2022 .

Les bases es poden consultar a l' inici d' aquesta notícia i als webs de les institucions convocants, l' Ajuntament de Lleida (Cultura) i l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).

Membres del jurat del 39è Premi d’assaig Josep Vallverdú 2022

Anna Ballbona Puig

Jaume Barrull Pelegrí

Anna Berga Timoneda

Gabriella Gavagnin Capoggiani

Joan Roig Amorós

Membres del jurat del 27è Premi de poesia Màrius Torres 2022

Eva Baltasar Sardà

Mireia Calafell Obiol

M. Antònia Massanet Mayol

Pere Pena Jové

Jordi Virallonga Eguren

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page