Concert de Santa Cecília. Banda Municipal de Lleida. 21 de novembre 2021 a l'Auditori Enric Granadoshttps://auditorienricgranados.cat/programacio/concert-de-santa-cecilia-les-set-edats/

Diumenge, 21 de novembre de 2021 a les 19:00 h, la Banda Municipal de Lleida, dirigida pel professor del Conservatori Amadeu Urrea, ens ofereix un extraordinari Concert de Santa Cecília a la Sala 1 de l' Auditori Enric Granados de Lleida.

Per a l' ocasió, la Banda Municipal estarà acompanyada per les agrupacions corals:

Orfeó Terrall de les Borges Blanques, Coral l’Olivera de Castelldans i Coral de Sant Llorenç de Morunys, dirigits per Lluïsa Piñero Orfeó Renaixença de Mollerussa, dirigit per Robert Solé , Coral l’Estel de Lleida, dirigida per Gemma Mª Naranjo, Conjunt de Veus Amunt i A Ball del Centre Dalcroze, dirigit per Mªdel Mar Jové , i Lluïsa Piñero, soprano. Santa Cecília, a més de ser la patrona universal de la música, a la ciutat de Lleida és la patrona de la Paeria i de la Guàrdia Urbana. Aquest doble patronatge lleidatà es deu a l' evocació d' una data molt especial de la nostra història: El 12 de maig de 1642, en plena Guerra dels Segadors, l’exèrcit francès assetjà Lleida. El “setge de la fam”, nom amb el qual és conegut aquest fet, durà fins la nit de Santa Cecília, el 21 de novembre de 1646. Per tant, aquest any 2021 es commemora el seu 375è Aniversari.

El programa del Concert de Santa Cecília d' aquest any 2021 està encapçalat per L’ Oda per al dia de Santa Cecília de Frederic Haendel. Seguirà amb l’estrena a Lleida de Les càrregues, 1 d’octubre del mestre Jordi Cervelló i la cantata Les set edats per a cor i banda simfònica d’ Óscar Peñarroya , amb text de Cèsar Aparicio. Un gran concert i una gran i emotiva commemoració per a la ciutat de Lleida.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...