top of page

Aquest Nadal "Entrem dins del pessebre", de Fra Valentí Serra de Manresa a Edicions Morerahttps://edicionsmorera.com/producto/entrem-dins-del-pessebre/

"Entrem dins del pessebre. Un petit univers a les teves mans", llibret de fra Valentí Serra de Manresa, aporta una síntesi històrica sobre l’origen del pessebre, que es remunta a l’experiència viscuda per sant Francesc d’Assís el Nadal de 1223 a la població italiana de Greccio, ara fa vuit segles, una efemèride que vol commemorar aquest volum de la Col·lecció l’Ermità.

A "Entrem dins del pessebre" trobarem respostes a les moltes preguntes i aspectes curiosos sobre la tradició pessebrística. L’autor, l’arxiver dels caputxins i reconegut estudiós de la cultura popular fra Valentí Serra de Manresa, ens ofereix una descripció de les principals característiques dels pessebres populars segons la tradició catalana, alhora que fa una aproximació al simbolisme de les figures i dona indicacions sobre la construcció del betlem casolà i el seu calendari.

Un llibret que no pot faltar a les nostres cases aquest Nadal.

bottom of page