Almenar celebra la seva popular Fira els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre 2021

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-7811-cat-fira_de_setembre_dalmenar.htm

Almenar celebra la seva popular Fira a partir d' avui, divendres 17 de setembre 2021, amb l' espectacular Pregó de Festes a les 21:30 h. a la Plaça de la Vila, que presentarà la senyora alcaldessa de la Vila, Maria Teresa Malla, i aquest any a càrrec de l' Hble. Sr. JOSEP GONZÀLEZ-CAMBRAY, Conseller d' Educació de la Generalitat de Catalunya. Degut a l' actual situació sanitària, caldrà continuar adoptant, durant totes les festes, les ja habituals mesures de neteja, distàncies i ús de mascaretes homologades en els espais públics.

La Fira continuarà els dies 18, 19 i 20 de setembre 2021 amb un seguit d' activitats com ara concerts, espectacles, focs, activitats culturals i altres actes que podreu trobar als Programes gratuïts editats per l' Ajuntament d' Almenar amb l' important suport de comerciants, industrials i serveis relacionats amb la vila.

Tot i que li diem "Fira" degut a que, en els seus orígens, el dia 17 de setembre tenia lloc a la vila una Fira de bestiar atorgada pel rei Felip II, els actes que se celebren avui dia són propis d’una festa major d’estiu.

BONA FIRA DE SETEMBRE 2021 !

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...