top of page

Almenar celebra la seva popular Fira els dies 16, 17, 18 i 19 de setembre 2022
https://almenar.cat/municipi/festes-i-fires/fira-de-setembre-1

https://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-7811-cat-fira_de_setembre_dalmenar.htm

https://laciutat.cat/laciutatdelleida/festa-major-dalmenar-2022-del-16-al-19-de-setembre

Almenar celebra la seva popular Fira a partir d' avui, divendres 16 de setembre 2022, amb l' espectacular Pregó de Festes a les 21:30 h. a la Plaça de la Vila, que presentarà la senyora alcaldessa de la Vila, Maria Teresa Malla, i aquest any a càrrec d' ELVIRA LARRULL CRISTÒFOL, primera dona regidora de la Corporació Municipal de l'Ajuntament d' Almenar, amenitzat per MILLENIUM GRUP.

La Fira continuarà els dies 17, 18 i 19 de setembre 2022 amb un seguit d' activitats com ara concerts, espectacles, focs, activitats culturals i altres actes que podreu trobar al web de l' Ajuntament d' Almenar i als Programes gratuïts editats per l' Ajuntament amb l' important suport de comerciants, industrials i serveis relacionats amb la vila.

Tot i que li continuem dient "Fira de setembre" degut a que, en els seus orígens, el dia 17 de setembre tenia lloc a la vila una Fira de bestiar atorgada pel rei Felip II, els actes que se celebren avui dia són propis d’una festa major d’estiu. No us perdeu cap dels seus nombrosos i variats actes.

BONA FIRA DE SETEMBRE 2022 !

bottom of page