Albert Guinovart a l' Auditori Enric Granados de Lleida dissabte, 16 d'octubre 2021 a les 20 h.https://auditorienricgranados.cat/programacio/albert-guinovart-amb-el-cor-de-cambra/

Albert Guinovart (Barcelona, 1962) és un dels pianistes i compositors catalans més coneguts i un dels músics més polifacètics de l' actualitat i amb més reconeixement. Es va formar al Conservatori Superior de Música de Barcelona fins que va marxar a Londres a estudiar piano amb la pianista i professora Maria Curcio. Com a pianista, destaca des de la seva interpretació dels autors del romanticisme fins a la de les seves pròpies creacions, passant per la d'autors catalans del tombant de segle com Enric Granados i Isaac Albéniz. I, pel que fa a la composició, han esdevingut molt populars les músiques que va compondre per a sèries televisives com Nissaga de poder o Laberint d' ombres, com també el musical Mar i cel, que va compondre per a la companyia Dagoll Dagom. I després, han seguit altres obres com el musical Gaudí (2002), la Sonata per a piano sobre temes tradicionals catalans (2006), el seu Concert per a piano (2006), l'obra instrumental de cambra i narrador La ciutat que parla, la ciutat que sona (2008) o l'òpera Alba eterna (2009)

Albert Guinovart amb el Cor de Cambra de l' Auditori interpretaran el programa "Te Deum i Musicals" el dissabte, 16 d'octubre de 2021 , a les 20:00 h a l' Auditori Enric Granados de Lleida. Hi intervindran:

Mireia Dolç, soprano

Roger Padullés, tenor

Jordi Castellà, orgue

Ramon Torramilans, percussió

Albert Guinovart, piano

Polifònica de Puig-reig (Emmanuel Niubò, director. Josep M. Conangla, director musical i pianista)

Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados (Xavier Puig, director)

Xavier Puig, direcció

Un gran concert amb la música d’Albert Guinovart, amb el mateix compositor al piano, que finalment tenim ocasió de gaudir a casa nostra amb un recorregut per la seva obra, des del Te Deum, una peça per a doble cor, piano, orgue i percussió, fins als famosos musicals com Mar i cel o Flor de nit, fins als més recents Gaudí o Scaramouche.

Programa: Te Deum Suite de Gaudí L’himne del poble, d’Scaramouche Suite de Mar i cel

Podeu adquirir les ENTRADES al link de l' Auditori Enric Granados.


Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...