top of page

ABBA amb la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, diumenge, 15 de maig 2022, a les 19 hhttps://auditorienricgranados.cat/programacio/abba-banda-simfonica-unio-musical-de-lleida/

La música del ja mític grup suec ABBA omplirà l' Auditori Enric Granados de Lleida el diumenge, 15 de maig 2022 a les 19:00 hores, interpretada per la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida (BSUM) dirigida per Esteve Espinosa García, professor del conservatori municipal de la ciutat.

El concert d' aquest diumenge és l' homenatge particular de la BSUM a ABBA, amb els nous arranjaments especialment escrits per a la banda pel jove violinista i compositor nascut a Les Borges Blanques el 1988, Jordi Nus. El concert és tot un esdeveniment de les Festes de maig de Lleida i una oportunitat per gaudir d' aquesta modalitat de música ‘pop’ o ‘lleugera’ que continua emocionant tot el món interpretada per la Banda. I és que les cançons del famós quartet suec, per l' especial barreja de sentiments que desperten, on hi caben des de l' alegria desbordant a una certa nostàlgia sentimental convivint naturalment, tot treballat amb qualitat, han convençut i segueixen convencent plenament. Potser per això son temes ja "clàssics", o com si ho fossin, capaços d' estar per damunt del temps i les modes, cosa poc freqüent dins el món de la música popular o de consum.

Les línies melòdiques i les harmonies d’ABBA posseeixen una rara bellesa i combinen facilitat i profunditat. La banda BSUM les vol posar en valor en un moment molt especial en què el famós quartet suec ha gravat temes nous i ha tornat als escenaris. Tot i que es pot dir que la música d' ABBA va ser més d' estudi de gravació, de llargues sessions d'enregistrament i composició que d' actuacions en directe, el grup va tenir també molt en compte l'escena musical, la seva imatge, la manera de presentar la seva música al públic, amb l' ajut dels avenços tecnològics de l'època.

Després de la seva separació definitiva han sorgit comèdies musicals, pel·lícules famoses, reportatges sobre ABBA... Però de tot plegat ens ha quedat, sobretot, la música, el seu més preuat llegat.

Diumenge, 15 de maig de 2022 - 19:00 h

Banda Simfònica Unió Musical de Lleida (BSUM) Esteve Espinosa, director

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page