top of page

33a. Fira de Titelles de Lleida, el 29 i 30 d' abril i 1 de maig de 2022.http://www.titelleslleida.com/p/fira-de-titelles.html

https://surtdecasa.cat/ponent/agenda/2022/33a-fira-de-titelles-de-lleida/190076

El Centre de Titelles de Lleida celebrarà la 33a edició de la Fira de Titelles els dies 29 i 30 d'abril i 1 de maig de 2022.

Reserveu-vos les dates! L’objectiu principal de la Fira és el de crear un marc idoni per a la presentació d’espectacles de titelles i teatre visual, així com també per a la trobada entre creadors i programadors, per tal de propiciar la divulgació i el mercat d’aquesta disciplina. És una cita anual, a la que us convidem a assistir-hi, és la manera de recolzar aquesta iniciativa de la ciutat de Lleida, que ja s' ha convertit en un referent d' aquest sector que no ho té fàcil. És important que consulteu tota la informació sobre programació, condicions, espais i venda d' entrades al web a dalt indicat.

La Fira congrega una mitjana de vint companyies i més de 300 professionals acreditats, els quals participen en les jornades tècniques, actuacions programades i activitats paral·leles a la Fira. Lleida es converteix durant un cap de setmana en punt de trobada de companyies, programadors i productors. A més de les pròpies actuacions, també es programen un sèrie d'activitats paral·leles que complementen l'oferta i han ajudat a que la Fira hagi aconseguit un prestigi i s' hagi consolidat.

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page