Fins al 10 de gener 2021, exposició 'Ermengol, 1985 - 2020' al Museu d' Art Jaume Morera


https://comunicacio21.cat/noticies-destacades/el-ninotaire-ermengol-fa-donacio-de-la-seva-obra-a-la-ciutat-de-lleida/

https://www.bonart.cat/actual/donacio-del-fons-dermengol-a-larxiu-municipal-de-lleida-i-al-museu-jaume-morera/

Al Museu d' Art Morera de Lleida i fins al 10 de gener 2021, tot el públic podrà gaudir d' una interessant mostra de l' obra del popular humorista gràfic i il·lustrador conegut com Ermengol, nom artístic d’Armengol Tolsà Badia (Canals, Argentina, 1958) . La quasi totalitat de la seva obra publicada a la premsa lleidatana durant 35 anys ha estat donada a l' Ajuntament de Lleida, juntament amb exemplars de tots els seus llibres publicats, i serà guardada a l' Arxiu Municipal de Lleida. Amb un estil propi, original, els dibuixos d' Ermengol són un interessant reflex en clau d' humor intel·ligent de l' evolució del país i el món durant aquest temps.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...