A la Filmoteca Terres de Lleida, vegeu la seva interessant programació. Dilluns, 4 de novembre 2020:


http://fpiei.cat/ca/calendar/filmoteca-terres-de-lleida-4

A la Filmoteca Terres de Lleida de l' Institut d' Estudis Ilerdencs, dilluns, 9 novembre, 2020 a les 19:00 h a Caixaforum Lleida, Avinguda Blondel nº 3, projecció del film La Strada de Federico Fellini, Itàlia, 1954, 104’, 35mm., B/N, VOSE (italià) . L' argument gira al voltant la ingènua jove Gelsomina (personatge poètic interpretat magistralment per l' actriu Giulietta Masina) que s’uneix molt il·lusionada a Zampanó (Anthony Quinn), un artista ambulant gitano, que la rescata de la gana però la vida que li ofereix a la seva vora és brutal i sinistra. El film s' inscriu dintre del neorealisme italià, va aportar fama internacional al director Federico Fellini, que va guanyar amb La Strada el seu primer Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Música de Nino Rota. Produïda per Dino De Laurentiis i Carlo Ponti. Totalment recomanable.

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...