Del 2 al 4 d' octubre 2020, "Musiquem Lleida"! 15 anys celebrant la música als carrers de Lleida

October 1, 2020

 

https://www.coralshalom.cat/musiquem-lleida/

Del 2 al 4 d' octubre 2020 Lleida celebra el seu festival internacional de música als carrers Musiquem Lleida!  Lleida i les seves comarques han estat bressol de músics de renom internacional com ara Ricard Vinyes, Enric Granados, Emili Pujol… També compta amb una gran tradició coral i instrumental, que actualment està en plena expansió gràcies a la formació de bons professionals. Aquest festival pretén apropar la música al carrer i obrir les portes a tothom que en vulgui gaudir; com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per difondre la seva música.

I aquest Delicatessen Musiquem Lleida! és la variant sorgida del que hauria de ser el 15è any de “Musiquem Lleida” com a Festival Internacional de Música que ha organitzat la Coral Shalom de Lleida. Durant el passat mes de març, en plena preparació de l’esdeveniment, tot va ser aturat amb la vinguda de la pandèmia de la COVID-19 però no es podia abandonar una iniciativa com aquesta, que ens pot ajudar a retrobar-nos, compartir bons moments i recuperar l’ànim a través de l' energia de la música, amb tota la prudència que ens demanen les normes sanitàries. 

Please reload

Notícies destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload