Teatre: "Un malentès", a càrrec de la Companyia Génesis Teatro de Peña Fragatina. Diumenge


http://www.almenar.cat/municipi/festes-i-fires/fira-de-setembre-1/programa-dactes-de-la-fira-de-setembre-2020

"Un malentès" és una farsa del dramaturg, director teatral i actor italià Dario Fo (1926-2016), guardonat amb el Premi Nobel de Literatura el 1997. L' obra és una adaptació lliure de Non Tutti i ladri vengono per nuocere ("No tots els lladres venen per fer mal"), una farsa ambientada a la Itàlia dels anys 60, amb embolics amorosos, enganys... en què els personatges es culpen els uns altres per no ser descoberts.

Dario Fo, a les seves obres, denuncia en clau d' humor la situació dels oprimits. Si al començament de l’ obra el públic veu el lladre com el delinqüent que roba béns a les cases guarnides i plenes de tot, en els diàlegs apareix la realitat contrària d’ una burgesia rica i conservadora però en el fons amoral , que viu a costelles de les classes baixes, els que, al damunt, solen viure fàcilment abocats a la il·legalitat. Durant els diàlegs, les simpaties del públic faran un canvi inesperat... i és que les coses no són el que semblen, ni de bon tros!

Bona Fira de setembre 2020!

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...