Teatre: "Un malentès", a càrrec de la Companyia Génesis Teatro de Peña Fragatina. Diumenge, 20 de setembre, actes de la Fira de setembre d' Almenar.

September 3, 2020

 

http://www.almenar.cat/municipi/festes-i-fires/fira-de-setembre-1/programa-dactes-de-la-fira-de-setembre-2020

"Un malentès" és una farsa del dramaturg, director teatral i actor italià Dario Fo (1926-2016), guardonat amb el Premi Nobel de Literatura el 1997. L' obra és una adaptació lliure de Non Tutti i ladri vengono per nuocere ("No tots els lladres venen per fer mal"), una farsa ambientada a la Itàlia dels anys 60, amb embolics amorosos, enganys... en què els personatges es culpen els uns altres per no ser descoberts.

Dario Fo, a les seves obres, denuncia en clau d' humor la situació dels oprimits. Si al començament de l’ obra el públic veu el lladre com el delinqüent que roba béns a les cases guarnides i plenes de tot, en els diàlegs apareix la realitat contrària d’ una burgesia rica i conservadora però en el fons amoral , que viu a costelles de les classes baixes, els que, al damunt, solen viure fàcilment abocats a la il·legalitat. Durant els diàlegs, les simpaties del públic faran un canvi inesperat... i és que les coses no són el que semblen, ni de bon tros!

Bona Fira de setembre 2020! 

Please reload

Notícies destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload