Torna "Fase Cultura"organitzada per la Regidoria de Cultura de Lleida! degut a les mesures per la COVID-19, l'exhibició d'espectacles no es podrà mostrar com estava prevista, però al menys els professionals de la cultura poden treballar i el públic té accés a la programació anunciada.

August 1, 2020

 

 

https://cultura.paeria.cat/festes-i-cultura-popular/fase-cultura

La Regidoria de Cultura ha tornat a engegar la "Fase Cultura", que a causa de les mesures per la COVID-19 va estar suprimida. L'exhibició d'espectacles no es podrà mostrar com estava prevista, però al menys els professionals de la cultura poden treballar i el públic té accés a gran part de la programació anunciada. Totes les activitats són gratuïtes però, per tal de controlar l' aforament, cal que us poseu en contacte a través del web  http://paeria.cat/fasecultura o truqueu al telèfon 973 279 356, de dilluns a divendres d’11 h a 13 h. amb les condicions següents:

 • Les reserves s’obriran cada dilluns per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs; es tancaran el mateix dia de celebració a la 13.00 h.

 • Màxim 5 localitats per reserva. Si us plau, reserveu només les localitats que utilitzareu

 • Porteu les reserves en pdf o format mòbil als vostres dispositius electrònics, estalviareu paper i evitareu possibles mitjans de contagi.

 • Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per poder tenir un registre d’assistències.

 • Per evitar aglomeracions, es permetrà l'accés al recinte, 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

 • En el cas dels espectacles programats a la Plaça de la Sardana de la Seu Vella, us recomanem que accediu a peu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Please reload

Notícies destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload