El Consell del Segrià anuncia "Cobles a la Fresca 2020", el nou Cicle dedicat a la música de cobla que s' inicia el diumenge 2 d' agost a Benavent de Segrià a les 20 h. al Pati de les Escoles i recorrerà 10 municipis amb totes les mesures de seguretat!

July 30, 2020

 

https://www.segria.cat/

Finalment, després d' haver hagut de fer i desfer moltes vegades el calendari, Segrià Cultura té el goig d' anunciar "Cobles a la Fresca 2020", el nou cicle dedicat a la música de la sardana, que començarà a Benavent de Segrià el diumenge 2 d' agost a les 20 hores, al Pati de les Escoles- Col·legi Sant Joan, amb la Cobla d' Agramunt "Vents de Riella" i que recorrerà 10 municipis del Segrià amb totes les mesures sanitàries de seguretat, per tant, de moment no seran possibles les ballades de sardanes. Les notícies s' aniran publicant "sobre la marxa", adaptant-se a les eventuals mesures de protecció que es puguin adoptar properament. Inscripcions 973 777 611

El circuit comptarà amb la participació de les agrupacions: Cobla Vents de Riella d'Agramunt, Cobla Lo Castell de Bellpuig, Cobla de Tàrrega i Bellpuig Cobla, que ens oferiran un variat repertori de sardanes i música per a cobla. 

La crisi sanitària, derivada de la pandèmia Covid-19, ha fet replantejar i adaptar les actuacions a les mesures de protecció i seguretat pertinents i excloure les ballades sardanistes per centrar el contingut del projecte en la seva música. Així doncs seran les cobles, agrupacions musicals sardanístiques per excel·lència, el centre de la proposta d’ aquesta edició. Els amants de la sardana podran gaudir de la seva música com a espectadors. Amb el nou cicle, el Consell Comarcal del Segrià té la voluntat de mostrar el seu suport a la cultura i a les entitats culturals, un dels sectors més afectats per les restriccions i les mesures de protecció de la pandèmia, alhora que vol continuar oferint una programació cultural oberta a tot el públic per substituir les populars "Sardanes a la Fresca" que es venien celebrant amb tan èxit cada estiu des del 2005. 

Please reload

Notícies destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload