A Caixaforum de Lleida, exposició "Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col


https://caixaforum.es/ca/web/lleida/exposiciones

Planifiqueu la visita a través de la web de Caixaforum a l' exposició que ens ofereix, "Construint nous mons. Les avantguardes històriques a la col·lecció de l' IVAM" (Institut Valencià d' Art Modern), una de les més completes del món dedicades a aquests corrents artístics d' un dels períodes més vius de la història de l' art, com són les avantguardes del segle XX, amb la seva llibertat transgressora i circumstàncies sempre interessants . Una nova aportació sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat. La visita és GRATUÏTA i es podrà realitzar de l' 1 de juny de 2020 fins al 10 de gener de 2021 a Caixaforum, al número 3 de l’avinguda de Blondel de Lleida al costat de l’edifici conegut com el "Montepio".

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...