top of page

Benvingut estiu! Dissabte 20 de juny a les 23.44 h (hora peninsular): Solstici d'estiu 2020.


L’ estiu ja és aquí! Arriba de manera oficial amb el solstici d' estiu el dissabte 20 de juny del 2020. A Espanya, el canvi d’ estació es produirà exactament a les 23.44 hores de la nit (hora peninsular). Tot i que sembla que els propers mesos no ens tocarà altre remei que acostumar-nos a aquesta "nova normalitat" que ja comença a cansar de tant anomenar-la, la combinació de bon temps i vacances ens permetrà recuperar una mica la "llibertat" de moviment perduda durant aquesta primavera tan especial. "A l' estiu, tota cuca viu!", desitjant que aquesta "cuca" no sigui únicament el Covid-19. Bon estiu a tothom!

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page