El llibre “Corpus. La festa de les festes” d’Amadeu Carbó, darrer títol de la Col·lecció l’Ermità, està tenint una molt bona acollida als mitjans de comunicació.

June 13, 2020

 

"Corpus. La festa de les festes" és el nou llibre de la Col·lecció l’Ermità (núm. 10) d’Edicions Morera, escrit pel conegut folklorista Amadeu Carbó.  La presentació ha tingut lloc coincidint amb la festa i ha estat on-line per motius sanitaris, amb la participació d' Amadeu Carbó (autor), Ramon Ollé (director de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona) i Norbert Tomàs (director d’Edicions Morera). Amadeu Carbó és col·laborador habitual de les edicions de la Col·lecció l’Ermità, amb qui ha publicat dos títols: Celebrem Nadal i Fins aquí hem arribat (en coautoria amb Jordi Cubillos). A Corpus ens ofereix el relat d’una altra celebració que forma part del calendari festiu popular de Catalunya. De forma divulgativa, ens explica el perquè, el significat i l’ orígen d’ una festa que ha sigut durant segles una de les més importants de la cristiandat catòlica.

Please reload

Notícies destacades

M. Dolors Coll Magrí, poeta d' Almenar, presenta l' obra "El còdol i els seus cercles" aquest divendres, 25 d' octubre 2019 a le...

October 22, 2019

1/1
Please reload