Les sales de cinema Screenbox Funatic de Lleida s' estan adequant a la nova "normalitat" però la PLATAFORMA VIRTUAL ja està en marxa aquest mes d' agost amb 10 pel·lícules per veure des de casa.

August 1, 2020

 

https://www.screenbox.cat/

El cinemes Funatic de Lleida, els "Screenbox Funatic", de la Plaça Mossèn Cinto o, per ser més exactes, carrer Pi i Margall, 26 de Lleida, estan adequant tot l' espai, des de la nova distribució del "Hall" a les seves sales de projeccions, seguint les normes establertes per fer front a la crisi sanitària del Covid-19. 

Mentre duri aquesta situació, podeu seguir gaudint de les estrenes i propostes cinematogràfiques a la Sala 11, la PLATAFORMA VIRTUAL de Cinema. Són 10 pel·lis per arrencar, algunes absolutament imprescindibles, com "Ara Malikian", entre altres. Entreu a través del web i trobareu totes les opcions. Totes les pel·lis estan a 3,95 euros, i a 2,95 per als abonats.

Però durant TOT AQUEST MES D' AGOST, i com a PROMOCIÓ, el preu de totes les pel·lis serà 2,95 euros posant screenboxacasa en el camp del codi promocional. Veureu que en posar screenboxacasa i clicar "aplicar" el preu passa automàticament de 3,95 a 2,95 euros.

A partir de l' 1 de setembre aquest preu promocional serà només per als abonats que tindran altres avantatges que trobareu explicats al web.

Entreu al web, registreu-vos, gaudiu de la plataforma! 

Aquesta adequació dels espais suposarà també una transformació en el model de negoci ofert fins ara per a que encaixi amb la "nova normalitat" i eviti concentracions de molta gent. Salut i Cinema! 

Please reload

Notícies destacades

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload