La 31a Fira de Titelles de Lleida, que ja havia quedat ajornada per al 8 de juliol de 2020, és definitivament anul·lada a causa del confinament decretat per a la comarca del Segrià el 4 de juliol

July 3, 2020

 

http://www.firatitelles.com/

La 31 Fira de Titelles de Lleida ha quedat definitivament anul·lada per causa del confinament decretat el dissabte 4 de juliol de 2020. En principi programada per als dies 1, 2 i 3 de maig de 2020, es va veure ajornada com altres festes i manifestacions culturals, per la situació d' emergència sanitària, per al dia 8 de juliol de 2020. Ara, l'equip de la Fira de Titelles ens comuniquen que, davant la recent notícia del confinament de la comarca del Segrià, es veuen obligats a suspendre la 31a Fira de Titelles, que s'havia de celebrar el proper dimecres 8 de juliol. Una Fira que s' havia reorganitzat de nou, amb totes les mesures de seguretat possibles i amb la finalitat d'impulsar un sector durament castigat per la pandèmia de la CÒVID-19. Consulteu la web de la Fira per a futures informacions. El correu electrònic per contactar amb el centre de titelles es centre@titelleslleida.com

Please reload

Notícies destacades

M. Dolors Coll Magrí, poeta d' Almenar, presenta l' obra "El còdol i els seus cercles" aquest divendres, 25 d' octubre 2019 a le...

October 22, 2019

1/1
Please reload