La vila de El Vendrell, capital de la comarca del Baix Penedès, és la nova Capital de la Cultura Cat


https://elvendrell.net/ccc-el-vendrell-2020

http://www.ccc.cat/

La vila de El Vendrell va ser escollida com a Capital de la Cultura Catalana 2020 i, amb l' inici del nou any, la capitalitat de El Vendrell ja és un fet. Tant per al seu alcalde, Kenneth Martínez, com per a la seva regidora de Cultura, Sílvia Vaquero, aquesta iniciativa ha de situar El Vendrell «de forma definitiva en el mapa cultural, tant a escala nacional com internacional». Martínez ha afegit que la capitalitat de la cultura catalana «té un doble vessant, per una banda la projecció exterior i, a l'àmbit intern, promoure la cohesió a través d'uns valors, uns símbols i uns elements culturals que uneixin tota la població». A través de la premsa i les pàgines webs sobre la iniciativa, podreu obtenir informació sobre els actes programats durant aquest any 2020, s' aniran donant més detalls i s'explicarà «què significa ser Capital de la Cultura Catalana, perquè tothom se senti partícip d'aquest gran esdeveniment».

Notícies destacades
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...