M. Dolors Coll Magrí, poeta d' Almenar, presenta l' obra "El còdol i els seus cercles" aquest divendres, 25 d' octubre 2019 a les 19 h, a la Sala d' Actes de la Biblioteca Ramon Berenguer IV d' Almenar

October 22, 2019

 

 

http://miquelmartiipol.cat/noticies/entrevista-m-dolors-coll-magri-pel-poemari-codol-cercles/

El poemari "El còdol i els seus cercles", de la poeta d' Almenar M. Dolors Coll Magrí, ha obtingut el 34è Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, dins els Premis Literaris 2018 organitzats per l' Ajuntament de Roda de Ter, amb la col·laboració de la Fundació Miquel Martí i Pol i la Diputació de Barcelona. L' obra ha estat publicada per Pagès Editors de Lleida. En ella, el còdol és amb l' existència humana, el protagonista o punt d' inspiració dels poemes,  tan proper del fluir de les aigües del riu Noguera Ribagorçana, afluent del Segre de gran interès biogeogràfic que, amb el seu ufanós bosc de ribera, forma part del paisatge únic de l' horta d' Almenar. 

L' obra serà presentada a la Sala d' Actes de la Biblioteca Ramon Berenguer IV per la seva autora, M.Dolors Coll Magrí, poeta d' Almenar.

 

Please reload

Notícies destacades

M. Dolors Coll Magrí, poeta d' Almenar, presenta l' obra "El còdol i els seus cercles" aquest divendres, 25 d' octubre 2019 a le...

October 22, 2019

1/1
Please reload