top of page

12è Festival de Pasqua de Cervera. Música clàssica catalana, del dia 7 al 16 d' abril de 2022https://festivalpasqua.cervera.cat/agenda

https://surtdecasa.cat/ponent/agenda/2022/12e-festival-de-pasqua-de-cervera/189004

Cervera viurà del 7 al 16 d’abril de 2022, el 12è Festival de Pasqua. Organitzat per la Paeria de Cervera, és un dels festivals de música clàssica catalana més importants del país que arriba a la seva dotzena edició i està esdevenint una cita més que esperada pels amants de la música, a més de ser ja tot un referent pel suport que està representant per a la recerca musical i la difusió de creadors i intèrprets catalans.

A Cervera ja és com una nova tradició que ha arrelat amb força i és un signe distintiu de la ciutat: el Festival de Pasqua de música clàssica catalana. Onze edicions anteriors l’han convertit en un referent en el seu àmbit. El Festival ha posat en relleu l’extraordinària qualitat de la música clàssica catalana, desconeguda per molta gent. Ha estat una descoberta que té l’origen en la persistència de diversos professionals cerverins, des del seu primer director, i creador, Xavier Puig, fins a l’actual director, Jordi Armengol.

Enguany, l’obra de Manuel Blancafort i Gaspar Cassadó gaudirà d’una importància destacada a la programació del Festival, aprofitant el fet que se’n celebra el 125è aniversari del naixement. A més, estrenarem una coproducció treballada juntament amb el FeMAP (Festival de Música Antiga dels Pirineus), amb la voluntat de teixir complicitats i sumar esforços amb altres festivals del país.

I una bona notícia: torna el concert escolar, després de dos anys sense poder-lo programar a causa de la pandèmia. Posem el nostre granet de sorra per tal que els més petits, a qui la pandèmia també ha afectat de manera destacable, tinguin al seu abast tanta música i cultura com sigui possible.

Música simfònica, de cambra, coral, d’arrel popular, del Barroc, del Romanticisme, dels segles XX i XXI... una programació molt transversal perquè tothom pugui gaudir de la nostra música escoltada en viu i en directe. Veniu a Cervera per Pasqua!

Per a més informació sobre el Festival, programa complet de concerts, conferències i actes en diversos espais de Cervera, horaris i venda de entrades, teniu el web del Festival de Pasqua https://festivalpasqua.cervera.cat/agenda

Notícies destacades
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
bottom of page